Gümrükler Muhafazanın Kapasitesinin Geliştirilmesi Projesi 22 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilen Kapanış Toplantısı ile başarıyla tamamlanmıştır.

Genel Müdürlüğümüzün Uluslararası Göç Örgütü (IOM) ile birlikte yürüttüğü ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen “Gümrükler Muhafazanın Kapasitesinin Geliştirilmesi Projesi” 22 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilen Kapanış Toplantısı ile başarıyla tamamlanmıştır.

23 Kasım 2023





Genel Müdürlüğümüzün Uluslararası Göç Örgütü (IOM) ile birlikte yürüttüğü ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen “Gümrükler Muhafazanın Kapasitesinin Geliştirilmesi Projesi” 22 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilen Kapanış Toplantısı ile başarıyla tamamlanmıştır. Proje kapsamındaki toplam 88 faaliyet sayesinde yerli ve yabancı paydaşların katılımlarıyla 2 binden fazla personelimiz eğitim, çalıştay, yurtiçi ve yurtdışı saha ziyaretlerinden oluşan faaliyetlere dahil olmuştur. Bu sayede, havalimanı yolcu ve kargo kontrolleri başta olmak üzere havalimanlarındaki gümrük muhafaza kapasitesinin geliştirilmesi noktasında önemli çalışmalar yürütülmüştür.