Rusya, Almanya, Hollanda ve Bulgaristan Gümrük/Polis İrtibat Görevlilerinin katılımı ile İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğünün Ev Sahipliğinde Rusya, Almanya, Hollanda ve Bulgaristan Gümrük/Polis İrtibat Görevlilerinin katılımı ile İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi.

19 Eylül 2019

Kaçakçılıkla mücadelede, uluslararası mücadeleci birimlerin işbirliğini ve bilgi paylaşımını artırmak amacıyla Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğünde yabancı Gümrük ve Polis irtibat görevlilerinin katılımıyla gerçekleştirilen istişare toplantılarının üçüncüsü düzenlendi.
 
Genel Müdürümüz Sayın Abdullah SOYLU’nun başkanlığında Rusya, Almanya, Hollanda ve Bulgaristan irtibat görevlilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda, Sınırı Aşan Suçlarla Mücadele, Uluslararası İstihbarat Paylaşımı ve Kontrollü Teslimat Faaliyetlerinde sağlanan iş birliğinin arttırılması, kaçakçılıkla mücadelede ortak operasyonların gerçekleştirilmesi konularına değinildi.
 
Toplantı sonrasında heyet, Komuta Kontrol Merkezine geçerek burada incelemelerde bulundu, karşılıklı iyi niyet temennileri ile program noktalandı.