Filistin Heyeti Bakanlığımızı Ziyaret Etti.

Filistin Gümrük İdaresinin farklı birimlerinden oluşan 15 kişilik bir heyet tarafından 04.10.2022 tarihinde Bakanlığımıza bir ziyaret gerçekleştirilmiştir. Bu ziyaret kapsamında, Bakanlığımızca gerçekleştirilen kaçakçılıkla mücadele faaliyetleri hususunda bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunulmuştur.

07 Ekim 2022

Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğünce hazırlanan program dâhilinde, öncelikle Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü tanıtımı gerçekleştirilmiş, kaçakçılığı önlemeye Filistin Gümrük İdaresinin farklı birimlerinden oluşan 15 kişilik bir heyet tarafından 04.10.2022 tarihinde Bakanlığımıza bir ziyaret gerçekleştirilmiştir. Kaçakçılığı önlemeye yönelik olarak kullanılan teknik ve idari kapasite konusunda bilgi verilmiştir. Akabinde, Bakanlığımıza bağlı Komuta Kontrol Merkezinin tanıtımı yapılarak, kaçakçılıkla mücadele çerçevesinde 7/24 kullanılmakta olan sistemler ve bu sistemler marifetiyle gerçekleştirilen risk analizi çalışmalarına değinilmiştir.

Programın ikinci kısmında ise, Bakanlığımız Köpek Eğitim Merkezine ziyarette bulunularak kampüs gezilmiş, kaçakçılıkla etkin mücadelede önemli role sahip dedektör köpeklerin yetiştirilmesi, branşları, eğitim sahası ile eğiticiler konusunda bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunulmuştur.