Genel Müdürümüz Sayın Recep KOŞAL’ın Başkanlığında; Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Özbekistan, Tacikistan ve Türkmenistan’ın ülkemizde mukim temsilcilerinin katıldığı bir toplantı gerçekleştirilmiştir.

17.08.2023 tarihinde Genel Müdürlüğümüzde, Genel Müdürümüz Sayın Recep KOŞAL’ın Başkanlığında; Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Özbekistan, Tacikistan ve Türkmenistan’ın ülkemizde mukim temsilcilerinin katıldığı bir toplantı gerçekleştirilmiştir.

18 Ağustos 2023



Toplantı, Genel Müdürümüz Sayın Recep KOŞAL’ın açılış konuşması ile başlamış olup; Genel Müdürlüğümüz teşkilatlanması, kullanmış olduğu teknik cihaz ve sistemler ile 2022 ve 2023 yılı yakalama verilerine değinilen sunum ile devam etmiştir. Sunumun ardından Bakanlığımız Komuta Kontrol Merkezi ziyaret edilerek merkezdeki sistemler ve uygulamalar hakkında bilgi verilmiştir. Akabinde, karşılıklı olarak ilişkilerin ilerleyen süreçte daha da geliştirilmesi temennileri ile toplantı sona ermiştir.